Top 10 Amerikaanse highlights

Lifeguard Miami Beach

Al vakantieplannen? Breng je binnenkort een bezoek aan Amerika? Dan zijn dit volgens DitIsAmerika.nl de 10 highlights die je gezien moet hebben! Voel je trouwens vrij om je eigen top 10 samen te stellen en die aan ons door te geven!

Vrijheidsbeeld
Het Vrijheidsbeeld van bijna 100 meter hoog is een fantastisch Frans cadeau dat vanaf de rand van New York uitstekend is te bezichtigen. Met de helikopter of boot is nog beter te zien hoe machtig en groot het Vrijheidsbeeld is. Het Vrijheidsbeeld is dan ook niet voor niets een van de bekendste toeristische attracties in Amerika.

Liberty Bell
De bekende Liberty Bell, staat symbool voor vrijheid. De Liberty Bell is te vinden in Philadelphia en staat symbool voor de onafhankelijkheidsoorlog die in Amerika heeft plaatsgevonden.

Golden Gate Bridge
De Golden Gate Bridge wordt meestal in een zin genoemd met San Francisco. De brug is prachtig om te zien, net als het gebied eromheen.

Las Vegas
Gokken in Amerika, doe je in Las Vegas. Las Vegas is een groot pretpark voor volwassenen waar niet alleen gegokt kan worden maar nog veel meer mogelijk is. In de prachtige hotels, restaurants, bars en theaters kun je jezelf 24 uur per dag vermaken. De dag en nacht lopen binnen Las Vegas volledig door elkaar.

Times Square
De misschien wel drukste en meest bekende plek ter wereld, Times Square. Hier is het altijd spitsuur. Times Square wordt vaak gezien als een plaats waar het kapitaal hoogtij viert. Met alle flikkerende lichten en de drukte eromheen is het voor de echte Amerika-fan enorm interessant om te bekijken.

LEES OOK:  Draag je steentje bij: vrijwilligerswerk in de USA

Disney World
Een pretpark voor jong en oud is Disney World. Disney World is eigenlijk bijna niet te vergelijken met Disneyland in Parijs. Zo zijn de attracties grootser en is de totale omvang van Disney World in Amerika velen malen groter.

Niagara Falls
Voor groots natuurgeweld zit je in Amerika ook helemaal goed. De Niagara Falls zijn de meest spectaculaire watervallen ter wereld.

Grand Canyon
De Grand Canyon lijkt een scheur in de aarde. De Grand Canyon is een plek die het best is te overzien met de helikopter. Op deze manier maak je op de mooiste manier kennis met dit fantastische gebied.

Miami
Zonnen en feesten doe je op de best mogelijke manier in Miami. Miami kent vele interessante plekken en clubs, waar de mooiste mensen zich verzamelen om de grootste feesten te vieren. De meeste clubs zijn al vanaf 18 jaar te bezoeken. Alcohol wordt geschonken vanaf 21 jaar.

Hawaï
Hawaï is waarschijnlijk de meest tropische plaats die we in Amerika kunnen vinden. Voor een heerlijke strand- of surfvakantie zit je hier op de ideale plaats.

2.345 views
(2 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.