Reizen

Amerika is een prachtig land om op vakantie te gaan. Voor elk type vakantieganger bieden de Verenigde Staten wel wat wils. Van heerlijke luie strandvakanties in zonnig Florida of de Caribische Keys tot actieve stedentrips naar het drukke en overweldigende New York. Van stoere motortours in de Rocky Mountains tot avontuurlijke expedities in Alaska. En van culturele bezoeken aan de bakermat van de Amerikaanse geschiedenis in Philadelphia tot aan een spannende of romantisch bezoek aan gokparadijs Las Vegas… Van reizen naar Amerika krijg je nooit genoeg!

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen in Amerika. Bijkomende voordelen zijn dat iedereen Engels spreekt, dat Amerika grotendeels veilig is en dat je met een beetje goede voorbereiding het maximale uit je Amerikavakantie kunt halen. Op DitIsAmerika.nl geven we je graag wat meer informatie over reizen naar Amerika.

Is reizen naar Amerika duur?

Amerika lijkt in eerste instantie een dure reisbestemming. Met een beetje goede planning vooraf kun je echter veel besparen. Bijvoorbeeld op je vliegtuigtickets. Door vooraf goed te vergelijken kun je vooral op populaire bestemmingen als New York, Las Vegas in Californië of Orlando in Florida veel geld op je reizen naar Amerika besparen.

Verder geldt dat je in het algemeen zo vroeg mogelijk moet boeken (meteen wanneer je weet dat je naar Amerika wilt vliegen) óf juist tot het allerlaatst moet wachten om voor de last-minutes te gaan. Dat laatste is vaak alleen mogelijk bij een eenvoudige stedentrip naar Amerika, omdat er bij langere reizen naar Amerika vaak meer komt kijken. Bovendien moet je altijd op tijd je elektronische reistoestemming aanvragen (ESTA).

Wil je zo goedkoop mogelijk uit zijn als je naar Amerika gaat? Check dan deze lijst met de ultieme budgettips voor Amerika.

Lees ook onze 15 toptips om het meeste uit je reis naar Amerika te halen!

Op de volgende pagina’s vind je alles wat je weten wilt over jouw volgende trip naar de USA:

en nog veel meer voor geslaagde vakanties of reizen naar Amerika.

(1 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...