Auto huren in Amerika

pontiac_g6_auto_huren-in_amerika

Voor onze trip naar New York, Washington en Philadelphia hadden we deze Pontiac G6 gehuurd.

De meeste mensen die naar Amerika op vakantie gaan zullen er een auto huren om de vrijheid te hebben te gaan en staan waar je wilt. Op deze pagina behandelen we een aantal zaken over autohuur. Hier vind je ook de belangrijkste tips bij autohuur in Amerika. De pagina wordt doorlopend bijgewerkt met nieuwe informatie, ervaringen met autohuur en autohuurtips.

Inhoudsopgave

Waar auto huren Amerika?

Waar moet je een auto huren voor je reis naar Amerika? Het beste huur je je Amerikaanse huurauto al in Nederland of België. Dit is veel gevallen de goedkoopste optie. Er zijn verschillende partijen die autoverhuur Amerika aanbieden. Er zijn ruwweg 2 opties die je kunt kiezen:

 • Je kunt boeken bij de websites (of via de telefoon) van de grote autoverhuurders zelf: Hertz, Alamo, Budget, Avis en andere.
 • Of je boekt je huurauto via de zogenoemde ‘car rental brokers’ of autoverhuurmakelaars: Sunny Cars, Car del Mar, HolidayAutos, easyCar enzovoorts.

Op deze pagina vind je meer tips en informatie over autoverhuur in Amerika.

creditcardAuto huren zonder creditcard?

In Amerika een auto huren zonder creditcard? Vergeet het maar. Voor het huren van een auto moet je een creditcard hebben. Soms zijn zelfs 2 creditcards vereist. De creditcard dient als borg en voor de betaling van bijkomende kosten. De verhuurmaatschappij zal vaak bij de creditcardmaatschappij een reservering voor de borg claimen. Er wordt niet daadwerkelijk geld van jouw creditcard afgeschreven, maar het komt er op neer dat jouw bestedingsruimte wordt verlaagd. Wanneer de limiet van jouw creditcard laag is dan is dit iets om rekening mee te houden.

Het is makkelijk om een creditcard aan te vragen. Het kan ook voordelig, bijvoorbeeld via de ANWB. Een creditcard heb je sowieso nodig als je naar Amerika gaat. Vrijwel alle betalingen kun je er met je creditcard doen en dat is ook heel normaal. Een kop koffie reken je er ook af met je creditcard. Zorg uiteraard wel voor een limiet die hoog genoeg is (en pas ervoor op dat je erbinnen blijft, want anders moet je achteraf veel betalen!).

Minimumleeftijd auto huren in Amerika

Tot voor kort was de minimumleeftijd voor het kunnen huren van een auto 25 jaar. Tegenwoordig is de minimumleeftijd gesteld op 21 jaar. Voor personen jonger dan 25 jaar wordt echter wel een toeslag (‘underage driver fee’) gerekend. De hoogte daarvan hangt af van de staat waar de auto wordt gehuurd en van de verhuurmaatschappij. Doorgaans bedraagt die toeslag $20 per dag. Indien de huurder jonger dan 25 jaar is, zal die toeslag een flinke aanslag op het reisbudget zijn. Sommige verhuurbedrijven verhuren aan personen vanaf 19 jaar. Voor de 19- en 20-jarigen wordt vaak een extra hoge toeslag gerekend.

Twee of meer bestuurders

Alleen diegene die de auto heeft gehuurd mag er in rijden. Indien iemand anders ook in de auto gaat rijden, dan moet dat bij het inchecken worden vermeld. Op de huurovereenkomst wordt dan een aantekening gemaakt dat de desbetreffende persoon de auto mag besturen. Overigens zal daarvoor meestal een toeslag moeten worden betaald (een aantal dollars per extra bestuurder). Voor auto’s gehuurd in Californië (en soms ook Nevada) geldt geen toeslag voor een extra bestuurder. Wanneer iemand zonder toestemming van de verhuurder in de auto rijdt en deze raakt betrokken bij een verkeersongeval dan ben je niet verzekerd.

Annuleringsverzekering voor autohuur

Natuurlijk kun je altijd in de situatie komen waarin je jouw autohuur moet annuleren. Je bent ziek geworden of je moet om een andere reden thuisblijven. Dat is al vervelend genoeg. Het is dan handig als je verzekerd bent voor de annulering van je vakantie en de autohuur. Annuleringsverzekeringen van de ANWB of andere partijen vergoeden deze kosten als je een rechtmatige reden voor de annulering hebt. Kijk hierop goed de voorwaarden na. Sowieso is het aan te raden bij een ‘dure’ reis als naar Amerika altijd een goede annuleringsverzekering te nemen.

Bestel je jouw autohuur bij rental brokers als Sunny Cars of TUI Cars, dan is annulering vaak inbegrepen in de huurprijs. Als voorbeeld hebben we hier de annuleringsvoorwaarden van Sunny Cars:

 • Tot 5 dagen voor huuraanvang rekenen we € 25,00 annuleringskosten
 • Van 5 dagen tot 24 uur voor huuraanvang kost annuleren € 50,00
 • 24 uur voor aanvang en een zogenaamde ‘no show’ (niet op komen dagen) betekent 100% van de boekingskosten betalen

Je ziet het: als je een week voor de beoogde huurdatum wilt annuleren, dan vallen de kosten nog mee. Maar op het laatste moment annuleren kan je veel geld kosten.

Beperkingen autohuur Amerika

Het is niet toegestaan om met de auto in Mexico te rijden. De verzekering is daar namelijk niet geldig. Bij sommige verhuurders kun je echter een aanvullende verzekering voor Mexico afsluiten. In dat geval is het rijden in Mexico wel toegestaan. Je mag met de huurauto meestal wel in Canada rijden, maar dat moet dan wel bij het inchecken worden gemeld. Het is ook niet toegestaan om op ongeplaveide wegen te rijden. Dat geldt ook vaak wanneer je een 4X4 auto huurt. Let daar dus op. Als je echt offroad wilt rijden, kun je daarvoor terecht bij gespecialiseerde verhuurders.

Verkeersregels Amerika

Om de verkeersregels in Amerika hoef je je geen zorgen te maken. Ze zijn bijna hetzelfde als die in Nederland en België. Je zult merken dat Amerikanen zich goed aan de regels houden en heel kalm rijden. Je ziet zelden of nooit het agressieve autoverkeer zoals je dat in Europa ziet. Verder houden Amerikanen zich op de snelweg aan het ‘keep your lane’-principe. Dat betekent dat je gewoon op dezelfde baan blijft rijden in plaats van dat je zo rechts mogelijk op de weg moet rijden. Je kunt dan aan beide kanten worden ingehaald. Dat lijkt in eerste instantie misschien wat eng, maar als het verkeer gewoon rustig door blijft rijden, is er niks aan de hand. Het scheelt dat je in Amerika lang niet zo veel afritten hebt als in Nederland of België.

Als je met je huurauto in Amerika wilt rijden, zul je merken dat de regels geen enkel obstakel hoeven te vormen.

Auto huren New York

Je hebt veel mogelijkheden als je op JFK Airport of een van de andere vliegvelden van New York een auto wilt huren. Alle verhuurmaatschappijen zijn vertegenwoordigd. Bovendien is er veel concurrentie op autohuur in New York, zodat je door te vergelijken een goede deal moet kunnen maken.

Als je alleen in de stad New York blijft heb je geen huurauto nodig. De stad New York is veel te druk om er rond te rijden, zeker als je de weg niet kent. Bovendien ben je te voet en met de metro veel sneller waar je wilt zijn. Als je echter ook Washington en Philadelphia wilt bezoeken of New York als uitvalsbasis voor een rondreis wilt gebruiken, kun je perfect gebruikmaken van een huurauto.

Zoals altijd geldt dat je jouw huurauto het beste al voor je reis gereserveerd kunt hebben, inclusief alle benodigde verzekeringen. Dat bespaart veel gedoe op het vliegveld en scheelt je zeker in de kosten.

Bekijk vooral de tips onder aan dit artikel over hoe je flink kunt besparen op je huurauto in New York.

Auto huren Californië

Zie je jezelf al rijden in die convertible met de Red Hot Chili Peppers op de stereo? Precies, Californication. Hét Amerika-gevoel. Maar waar moet je specifiek op letten als je een auto in Californië gaat huren? Eigenlijk gelden de dingen die in alle staten van Amerika gelden (zie ook de tips aan de onderzijde van dit monsterartikel over autohuur in de Verenigde Staten).

Pacific Coast Highway in Californie

Pacific Coast Highway in Californië: genieten met je huurauto (foto: Pixabay)

Als je met z’n tweetjes bent en een beetje langs Los Angeles, San Francisco en de nationale parken wilt toeren, dan kun je prima een cabrio huren. Veel ruimte heb je tenslotte niet nodig. Ben je met meer mensen of ga je ook andere staten bezoeken, dan wil je waarschijnlijk een grotere wagen huren om comfortabel te kunnen reizen. Vergeet niet dat de afstanden alleen al in Californië enorm zijn, laat staan als je door het hele westen van Amerika gaat toeren.

Als je veel kilometers gaat rijden (en dat doe je in de meeste gevallen), dan kies je het beste vooraf voor ongelimiteerde kilometers. Dat is altijd goedkoper dan achteraf kilometers te verrekenen. Bovendien wil je tijdens misschien wel dé trip van je leven niet beknibbelen op kilometers, omdat je anders op kosten wordt gejaagd.

Auto huren Los Angeles

Het westen van Amerika wordt vaak aangedaan tijdens een rondreis. Los Angeles, San Francisco, Las Vegas en soms nog een aantal andere steden maken dan deel uit van de reisplannen.

Je kunt je huurauto heel gemakkelijk ophalen op het vliegveld van Los Angeles. Daar kun je de auto ook weer terugbrengen. Maar een reis door Amerika maken en je auto op een andere plek weer inleveren kan natuurlijk ook. Dit wordt een ‘one way rental’ genoemd en deze vorm van autohuur is geliefd bij Amerika-reizigers.

Auto huren Los Angeles Airport

Op Los Angeles Airport vind je alle autoverhuurders (bron: Google Maps)

Een lange trip met de huurauto maken geeft het ultieme roadtrip-gevoel. Bovendien kun je zo extra ver komen in je beschikbare tijd. Het is dan ook goed mogelijk om vanuit Los Angeles naar de oostkust te rijden en daar je auto weer in te leveren.

Je moet er wel rekening mee houden dat er voor zo’n ‘one way rental’ extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. De auto moet tenslotte weer terug naar de andere kant van het continent! Soms kun je echter profiteren van een aanbieding omdat de auto juist naar de andere kant van het land moet. Dan ben je dus eigenlijk voor het autoverhuurbedrijf aan het werk.

Auto huren Las Vegas

Ook in Las Vegas zelf kun je natuurlijk terecht voor een huurauto. Begin je rondreis door het westen van de VS in Las Vegas of beleef een korte vakantie in deze nooit slapende stad. Vooraf regel je gemakkelijk vanuit Nederland of België je huurauto tegen de laagste tarieven en met alleen de verzekeringen die je nodig hebt.

Als je vanuit Las Vegas rond gaat reizen, kies je het beste voor een autohuurtarief met onbeperkte kilometer (mijlen). Vaak zijn auto’s die je hier al huurt inclusief een optie voor ongelimiteerde kilometers.

Waar kun je vanuit Las Vegas zoal naartoe? Er zijn behoorlijk wat bezienswaardigheden. Naast de stad van het entertainment zelf, kun je heerlijk bijkomen van alle drukte in het Death Valley National Park. Je vindt dit natuurpark op zo’n 2 uur rijden van Las Vegas. Ook kun je een bezoek brengen aan de Grand Canyon met zijn schitterende vergezichten en de fascinerende betonnen Hoover Dam in de Colorado River.

Je huurauto pik je heel makkelijk op op het vliegveld van Las Vegas. Je kunt ‘m daar ook weer inleveren, tenzij je graag een one-way rental wilt doen. Dan kun je je huurauto op een andere plek weer inleveren.

Auto huren Miami

Op Miami Airport kun je ook heel gemakkelijk je huurauto bij een van de vele verhuurbedrijven ophalen. Vanaf Miami Airport rijd je dan zo naar de stad en naar Miami Beach. Vanuit Miami kun je natuurlijk ook mooie trips maken. Je volgt bijvoorbeeld Route 1 naar de Florida Keys. Je komt dan ook over de beroemde 7 Mile Bridge en je doet het zuidelijkste puntje van de Verenigde Staten aan.

Begint jouw reis in Orlando, Florida? Geen probleem. Ook hier op de luchthaven haal je je huurauto bij alle bekende autoverhuurbedrijven. Ook als je die vooraf via een ‘car rental broker’ hebt geregeld.

Cruisen over Ocean Drive met je huurauto

Zie je het al voor je? Lekker cruisen met je huurauto over Ocean Drive, Miami Beach! (foto: Pixabay)

Om alle bezienswaardigheden van Florida in je eigen tempo te kunnen bekijken, is een huurauto heel handig. Behalve het Art Deco-district en Ocean Drive in Miami Beach wil je mogelijk ook naar Downtown Miami, de Keys bezoeken, naar het Kennedy Space Center, naar pretparken zoals Disney World en naar de alligators in de Everglades.

Met je eigen huurauto doe je het allemaal met gemak.

One way rentals bij auto huren Amerika

Het is mogelijk om de huurauto op een andere locatie dan waar hij is opgehaald weer in te leveren. Het is natuurlijk geweldig om je auto te huren in New York en dan alle tijd te nemen om helemaal naar Los Angeles te rijden en ‘m daar weer in te leveren.

Wil je een one way autoverhuur, dan moet je dat natuurlijk al bij het reserveren vermelden. Bij sommige verhuurmaatschappijen is one way rental voor auto’s uit de laagste categorie niet mogelijk. In een aantal gevallen worden voor dergelijk ‘one way rentals’ geen kosten (drop-off kosten) in rekening gebracht. Dat geldt onder andere wanneer de auto wordt opgehaald in Los Angeles en weer wordt ingeleverd in San Francisco.

Wanneer de auto op een locatie binnen Florida wordt opgehaald, dan mag de auto zonder kosten ergens anders in Florida weer worden ingeleverd. Vraag naar de mogelijkheden bij de verhuurmaatschappij.

Speciale tarieven autohuur Amerika one way rentals

Verhuurmaatschappijen hanteren soms op bepaalde trajecten speciale tarieven voor one way rentals. In alle andere gevallen zullen er kosten voor de one way rental in rekening worden gebracht. De kosten, de zogenaamde drop-off fees, hangen af van de afstand tussen de locaties en kunnen oplopen tot $500 voor afstanden van meer dan 1500 mijl. De kosten voor one way rentals kunnen nogal verschillen tussen de verhuurders. Daarom is het zinvol, om in geval van een one way rental, kosten van de verschillende autoverhuurmaatschappijen in Amerika te vergelijken.

Goedkoop een auto huren in Amerika

Auto’s kun je over het algemeen huren in de klassen die hieronder staan vermeld. Je kunt in vrijwel alle gevallen het beste al in Nederland reserveren. Dat is meestal goedkoper en alle verzekeringen zijn alvast afgedekt, zodat ze je bij je autohuur in Amerika geen oor meer kunnen aannaaien. Let erop dat de afstanden in Amerika groot zijn, dus dat je het beste geen economy- of compactklasse-auto kunt huren. Ook als je in Nederland of België in een compacte auto rijdt, is het aan te raden om in Amerika een maatje groter te kiezen. Enorm groot hoeft nu ook weer niet. Een zogenoemde midsize auto voldoet meestal prima.

Besparen via een ‘car rental broker’

Je kunt via de bekende verhuurmaatschappijen zoals Avis, Hertz en Budget huren, maar goedkoper ben je meestal uit via een zogenoemde ‘verhuurmakelaar’ of een ‘car rental broker’. Dit is een partij die geen eigen huurauto’s heeft, maar die op grote schaal auto’s huurt bij de verhuurbedrijven en daarbij een flinke korting bedingt. Een groot deel van die korting geven je dan weer door aan jou. En dat scheelt vaak flink in de prijs. Kijk voor een betrouwbare ‘car rental broker’ maar eens op Alamo, Sunny Cars of TUI Cars.

Overzicht categorieën huurauto’s in Amerika

Welke auto huur je als je naar Amerika gaat? Sta daar even goed bij stil, want het is een belangrijke factor in hoe je jouw vakantie of rondreis in Amerika ervaart. Wat voor soort huurauto je in Amerika nodig hebt, hangt af van wat je gaat doen, met hoeveel medereizigers je gaat en natuurlijk van je persoonlijke voorkeuren en je budget. Hieronder zie je een overzicht van de klassen waarin je jouw Amerikaanse huurauto kunt reserveren.

Gewone huurauto’s Bijzondere huurauto’s
Economy Convertible (cabrio)
Compact Van (busje)
Midsize 4WD/SUV
Fullsize
Luxury

Ford Aspire huurauto amerikaEconomy
Kleine tweedeurs auto met ruimte voor 2 volwassenen en 2, niet al te grote koffers.
Voorbeelden: Geo Metro, Ford Aspire, Suzuki Swift

chevrolet cavalier huurauto amerikaCompact
Vrij kleine twee- of vierdeurs auto met ruimte voor 2 volwassenen, 1 kind en 2 koffers.
Voorbeelden: Ford Escort, Chevrolet Cavalier

pontiac g6 huurauto amerikaMid size
Twee- of vierdeurs middenklasser met ruimte voor 2 volwassenen, 2 kinderen en 2 koffers
Voorbeelden: Ford Contour, Pontiac G6, Pontiac Grand Am

Full size
Ruime twee- of vierdeurs auto met ruimte voor 4 volwassenen en 4 koffers
Voorbeelden: Chrevolet Lumina, Ford Taurus, Ford Thunderbird, Buick Century

Buick Park Avenue huurauto amerikaLuxury
Grote (moderne) Amerikaanse bak met veel ruimte voor zowel passagiers als koffers.
Voorbeelden: Ford Crown Victoria, Lincoln Town Car, Cadillac Deville, Buick Park Avenue

ford mustang cabrio huurauto amerikaConvertible (cabrio)
Tweedeurs autootje, zonder dak, met ruimte voor 2 volwassenen en twee kleine koffers.
Voorbeelden: Pontiac Sunbird, Ford Mustang, Chevrolet Camaro

Van
Meestal een behoorlijk grote bus met ruimte voor 5 volwassenen en 5 koffers.
Voorbeelden: Pontiac Transport, Ford Windstar, Pontiac Trans Sport, Chevrolet Astro

Chevrolet Blazer huurauto amerika4WD/SUV
Behoorlijk grote auto met ruimte voor 4 volwassenen en 4 koffers.
Voorbeelden: Ford Explorer, Chevrolet Blazer

Auto huren Amerika: de allerbeste tips op een rij

Wil je een auto huren in Amerika? Je bent niet de eerste die dat gaat doen! Laat je adviseren door Amerika-liefhebbers die door schade en schande wijs zijn geworden! Dit zijn de beste tips van Amerika-gangers voor het huren van een auto in Amerika.

 1. Ben je van plan om door meerdere staten te toeren, dan kun je meestal beter een auto huren bij een een grote keten. De autoverhuurketens hebben meer vestigingen, waardoor de kans groter is dat je op jouw bestemming en langs de route filialen van de autoverhuurder aantreft. Je hebt dan meer kans op hulp bij onvoorziene problemen. Blijf je in een bepaalde stad of streek? Dan kun je ook overwegen om te boeken bij een lokale autoverhuurder. Hoewel de auto’s daar vaak lastiger te boeken zijn vanuit Nederland of België.
 2. Haal je huurauto op op het vliegveld. Kies zo mogelijk voor een autoverhuurder met de balie in de terminal. Verder weg van het vliegveld is de autoverhuur nog wel wat goedkoper, maar moet je er eerst met een shuttlebus heen. Niet prettig als je er net een lange vlucht op hebt zitten. Direct vanaf het vliegveld wegrijden is een fijn begin van je vakantie.
 3. Als verzekering heb je een CDW (Collision Damage Waiver) nodig. Deze verzekering dekt onverhoopte schade aan je Amerikaanse auto. Hierbij kun je ook nog een verzekering afsluiten die de schade aan andere voertuigen dekt. Regel dit vooraf bij het boeken van je huurauto in Nederland. Controleer wel of je niet misschien al gedekt bent voor dit soort verzekeringen via je creditcardmaatschappij of je auto- of reisverzekering.
 4. Laat je geen extra verzekeringen of upgrades aansmeren. Die verkopen de verhuurbedrijven je graag omdat ze hier een dikke winst op maken. Ook ‘roadside assistence’ is niet nodig.
 5. Een navigatiesysteem is meestal een dure optie. De kans is er dat er sowieso een navigatiesysteem in je auto zit, maar dat je er niet voor hebt betaald. Anders heb je aan je mobieltje (check of het in Amerika ook werkt) een goedkoop navigatiesysteem.
 6. Wat wél nodig is, is een creditcard. Er zijn bijna geen autoverhuurbedrijven in Amerika waar je zonder creditcard terechtkunt. Let op: sommige verhuurders eisen zelfs 2 creditcards. Je moet er dan snel nog eentje aanvragen als je er maar één hebt.
 7. Tenzij het een verplichting is (bij sommige verhuurders), weiger de ‘fuel option’. Je betaalt dan namelijk voor een volle tank benzine, ook als je hem slechts half leeg (of half vol) weer inlevert. Bijna nooit is je tank helemaal leeg als je je auto weer inlevert, dus kun je beter de tank zelf afvullen voor inlevering van de auto.
 8. Bekijk de huurauto goed op beschadigingen. Neem je tijd daarvoor en laat je niet opjagen door de verhuurder. Als je beschadigingen ziet, ga dan terug naar de receptie en maak er melding van. Kan soms ook bij het verlaten van het verhuurterrein maar dan staan wellicht andere auto’s in je nek te brommen. Maak indien mogelijk foto’s van de beschadigingen. Zo gepiept met je smartphone.
 9. Als je een AWD hebt gehuurd, controleer of hij ook echt AWD is en niet stiekem toch 2WD. Je hebt tenslotte voor vier aangedreven wielen betaald!
 10. Let erop of het reservewiel goed op spanning is. Een instructieboekje kan ook handig zijn. Dit is vaak te vinden bij het reservewiel.
 11. Neem de tijd om de huurauto te leren kennen. Waar zitten de belangrijke knoppen? Met een automaat (en alle auto’s zijn automaat in de USA) moet je op het rempedaal trappen om de handle te verschuiven. Sommige auto’s hebben een handle bij het stuur. Als je gewend bent om in een handgeschakelde auto te rijden, dan trap je in het begin misschien nog eens plotseling hard op de rem (omdat je onbewust denkt dat je het koppelingspedaal in moet trappen). Wees hierop bedacht.
 12. Bij Alamo mag je vaak kiezen uit een bepaalde categorie. Als echte Amerika-liefhebber kies je dan toch voor een Amerikaanse bak? Stel jezelf eens voor in zo’n Ford Mustang Convertible! Geweldig, toch?
 13. Zo’n Amerikaanse bak is fantastisch. Maar een compactere wagen is natuurlijk goedkoper. Heb je al die ruimte niet per se nodig, overweeg dan een klasse kleiner. Als je maar met z’n tweetjes reist kan dat gemakkelijk.
 14. Let op de kosten voor een ‘one way rental’. Mogelijk ben je véél goedkoper uit als je de huurauto toch weer op de startlocatie aflevert. Anders is het misschien nog een goede tip om je route iets aan te passen. Het is best mogelijk dat er een extra goedkope one way rental aangeboden wordt.
 15. Kijk op je de ‘underage driver fee’ kunt vermijden door een bestuurder van 25 jaar of ouder aan te stellen. Er kan ook een extra fee worden gevraagd voor bestuurders ouder dan 65 jaar. Het is maar dat je het weet.
 16. Je kunt besparen op de kosten voor autohuur door geen tweede bestuurder op te geven. De kosten voor een tweede bestuurder kunnen oplopen tot meer dan 10 dollar per dag! Let op: als je geen tweede bestuurder hebt opgegeven, dan mag deze formeel ook niet in de auto rijden. Als je bij een ongeval betrokken raakt, kan dit problemen opleveren. Extra bestuurders zijn eigenlijk wel nodig als je lange afstanden door de woestijnen van Amerika gaat rijden. Als je dat alleen moet rijden, is dat erg vermoeiend.
 17. Autohuur Amerika vergelijken. Heb je een Amerikaanse huurauto op het oog? Vergelijk altijd de prijzen met die van een verhuurmakelaar (ook wel ‘rental broker’ genoemd). Grote kans dat je goedkoper uit bent door bijvoorbeeld via Sunny Cars of TUI Cars te boeken! Zeker op huur voor langere tijd (meerdere weken) kun je veel geld besparen.

Cabrio huren Amerika

Kun je ook specifiek een cabrio huren? Ja, dat kan. Kies bij de huurcategorie van de autoverhuurder van jouw keuze dan voor ‘convertible’. Vaak mag je op de ophaallocatie van de autoverhuurder dan zelf je cabrio uitzoeken. Je kunt zelfs specifiek een Mustang huren in Amerika. Zo weet je zeker dat je straks in de USA met je haren in de wind rijdt! Dit is onder andere mogelijk bij Alamo en Sunny Cars.

Verplaats je in stijl met je Amerikaanse huurauto, bijvoorbeeld met deze Cadillac DTS die je via Alamo kunt huren (foto: Wikimedia)

Verplaats je in stijl met je Amerikaanse huurauto, bijvoorbeeld met deze Cadillac DTS die je via Alamo kunt huren (foto: Wikimedia)

(400 stemmen, gem.: 4,50 van de 5)
Laden...