Goedkoop parkeren in de omgeving van Schiphol

Naar Amerika ga je niet voor een weekje. Nee, veel mensen kiezen zelfs voor een rondreis Amerika voor meerdere weken of zelf maanden. Het is dan ook prettig als je je auto bij Schiphol voordelig en veilig kunt stallen. Parkeer dicht bij Schiphol én goedkoop door vooraf de verschillende parkeeropties te vergelijken.

Parkeermogelijkheden in de omgeving van Schiphol

Voordelen Parkeren Schiphol

Schiphol is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een van de grootste luchthavens van Europa met tientallen miljoenen reizigers per jaar. Hoewel Schiphol uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer, is dit niet altijd een optie.

Bijvoorbeeld omdat je veel bagage mee moet sjouwen, je op een onmogelijk tijdstip vliegt of omdat je er vanuit jouw woonplaats te lang over doet om met het OV op Schiphol te komen.

Ideaal zou het zijn als je gebracht én opgepikt wordt, maar die luxe is maar voor weinigen weggelegd. Het alternatief – met je eigen auto naar Schiphol – is een goede optie. Je wilt alleen niet in de grote drukte direct bij de terminals terechtkomen en je wilt ook niet de hoofdprijs betalen voor een parkeerplek.

Wat kun je doen? Je vooraf goed voorbereiden, waar de zoektocht naar een parkeerplek in de buurt van het vliegveld onderdeel van is. Er zijn namelijk behalve de officiële parking van Schiphol veel alternatieve aanbieders. Zo veel, dat we kunnen begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende voordelen?

  • Direct bij Schiphol op nog geen 3 km afstand van de Schiphol vertrekhal.
  • Op steenworp afstand van het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol hotel.
  • Overdekt parkeren in de 24/7 bemande parkeergarage.
  • Géén verplichting om de autosleutel achter te laten.
  • Zonder wachttijden binnen 4 minuten bij de juiste vertrek terminal.
  • Shuttlebus rijdt 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Sleep Park & Fly: Boek een hotelovernachting bij het naastgelegen Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol Hotel om de reis uitgerust te beginnen.

Welke parkeerplek kies jij?

De precieze voordelen van de parkeerplaats hangen af van voor welke je kiest.

Met de Parkeren Schiphol Vergelijker van Parkeren en Vliegen kies je een parkeerplek die past bij jouw budget en wensen. Je vindt hier ook de beoordelingen van andere reizigers zoals jij.

Overdekt en veilig in een parkeergarage parkeren, of wat meer basic op een terrein met bewaking. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het vervoer naar de terminal is vaak met luxe shuttlebusjes. Snel en zonder wachttijden.

Goedkoop parkeren in de buurt van Schiphol: deze video legt duidelijk uit hoe het werkt.
(2 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...