Seniorenreizen naar Amerika

Waarom zou je als 55-plusser alleen nog maar reisjes naar Keulen, Lourdes of Antwerpen maken? Nee, de 50-plusser, 55-plusser of zelfs 65-plusser van vandaag de dag wil ook weleens naar een échte vakantiebestemming zoals Amerika. Gelukkig zijn de Verenigde Staten hét continent bij uitstek om prachtige seniorenreizen naar Amerika te maken.

Het voordeel dat oudere reizigers hebben ten opzichte van jongeren, is dat senioren voor de tijd én het geld hebben om een mooie rondreis te maken. Een campertour van kust-tot-kust waar je twee maanden over doet, komt dan ineens binnen handbereik. Geen kinderen om rekening te houden, heerlijk alle tijd om je reis precies zo in te delen als je zelf wilt.

Amerika: de perfecte bestemming voor oudere reizigers

Groot voordeel is ook dat de Amerikaanse samenleving helemaal is ingericht op de oudere medemens. Daarnaast zijn Amerikanen een vriendelijk volk en maar al te graag bereid om ergens mee te helpen. Het helpt ook dat het prima rijden is in het Amerikaanse verkeer. Niet het gejaagde van Europa, maar meer een sfeer waarin iedereen elkaar maar wat graag voorrang verleent en het allemaal niet zo snel hoeft. Prettig, als je er als oudere graag met de camper op uit wilt trekken.

Er zijn weinig reisorganisaties (als je ze weet, graag doorgeven!) bekend die gespecialiseerd zijn in seniorenreizen naar Amerika. Deze beperken zich veelal tot het Europese continent. Maar geen nood, de reguliere reisorganisaties bieden uitstekende (rond)reizen waar je als 55-plusser prima aan mee kunt doen.

Ben je geïnteresseerd in geschikte reizen voor senioren naar Amerika? Kijk dan bij de reisorganisatie op de pagina’s Camperreizen door Amerika of Verzorgde reizen naar Amerika.

(nog geen waarderingen)
Laden...