Motorreizen door Amerika

Als je bovenstaande kop uitspreekt, hoor je er bijna automatisch de muziek bij: ‘Born to be wild’ van Steppenwolf. En als je je ogen dicht doet kun je jezelf vast ook wel de bekende beelden uit Easy Rider voor de geest halen. Route 66, motorreizen door Amerika, stof happen op de stoffige, rode wegen rond de Rocky Mountains of touren door Alaska. De fervente motorrijder moet het allemaal als muziek in de oren klinken.

Gaat er nog geen lichtje branden? Dan hebben we hier een video die je geheugen misschien wat op kan frissen:

Het is duidelijk. Motorrijden in Amerika spreekt zeer tot de verbeelding. En – eerlijk is eerlijk – touren met de motor door de Verenigde Staten van Amerika is ook heerlijk. Dat zal iedereen beamen die ooit zo’n reis heeft gemaakt. Waarschijnlijk nergens ter wereld zul je je vrijer op je motor voelen dan hier, het toonbeeld van vrijheid en democratie voor de hele wereld.

Motorreizen door Amerika via USA Motorreizen

Er zijn verschillende organisaties die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van motorvakanties in de USA. De bekendste is USA Motorreizen, een organisatie die in juni 2012 20 jaar bestond. Het aanbod van USA Motorreizen bestaat uit groepsreizen, individuele motorverhuur, camperverhuur en motortransport. Daarnaast verzorgen zij regelmatig motorreizen door Amerika in opdracht.

De verhuurlocatie van USA Motorreizen bevindt zich in Los Angeles, in de directe omgeving van het vliegveld. Het motorpark bestaat uit ca. 80 stuks. De monteurs, die full-time in dienst zijn, staan garant voor een onbezorgde vakantie. De organisatie beschikt over 16, naar eigen zeggen ‘hooggemotiveerde’, reisleiders. USA Motorreizen heeft het hele pakket in eigen beheer. Het bedrijf verzekert je daarom een perfect georganiseerde reis, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten.

(nog geen waarderingen)
Laden...