2010 – Hawaii

Hawaï
26 mei 2010

Aloha! Toch nog maar even een bericht vanaf Oahu, Hawai! Ik dacht, hoe ver naar het westen kun je gaan in Amerika? Best wel ver! Vanaf LA naar Honolulu gevlogen, bijna zes uur, en hier probeer ik het dan maar acht dagen vol te houden. ‘Hang Loose’ zeggen ze hier, take it easy en dat doe ik dus maar!

Hawaii

Natuurlijk heb ik ook Pearl Harbour en de gezonken USS Arizona bezocht. Indrukwekkend, net als de onderzeeër Bowfin (uit 1942) en het slagschip Missouri. Daarnaast hebben we met z’n vieren een auto gehuurd voor een dag en hebben zo het eiland verkend. Onderweg nog de Black Pearl gespot, het schip van Pirates of the Caribbean. De opnames schijnen elders op het eiland bezig te zijn. Verder hou ik me bezig met surfen, snorkelen en stranden bezoeken… Ja, het is bikkelen iedere dag!

Pearl Harbor

Vrijdag vertrek ik voor de laatste keer naar Los Angeles, waar ik dan nog twee volledige dagen heb. De Warner Brothers Studio en Venice Beach/Santa Monica staan dan op mijn planning. Niet te geloven hoe snel de laatste weken voorbij zijn gevlogen!

Aloha

Vorige week in Los Angeles nog Jay Leno’s Tonight Show bezocht, geinig om mee te maken en Eddie Murphy was er om over zijn nieuwe Shrek film te praten. En ja, ik heb de uitzending gehaald 😉

Volgende week dinsdag land ik weer op Hollandse bodem, als het goed is, met medewerking van British Airways en zonder stakingen… Heb al een schemawijziging gekregen en mag zodoende 6 uurtjes bivakeren in Londen. Dat wordt tax free shoppen of een koffiemarathon, anyway… Eerst nog maar even genieten hier. Zie jullie snel!

Terug naar het overzicht van reisverhalen

(nog geen waarderingen)
Laden...