Abercrombie & Fitch naar Amsterdam?

Je kent Abercrombie & Fitch waarschijnlijk wel uit London of New York. Abercrombie & Fitch is een moderne kledingwinkel met een geheel eigen stijl. Het bezoeken van deze winkels is dan ook al een belevenis op zich. In de superhippe Abercrombie & Fitch winkels kun je moderne muziek beluisteren en genieten van de mooie modellen die in de winkels te zien zijn.

Abercrombie & Fitch is een moderne kledinglijn die speciaal ontwikkeld is voor jongeren van 16 tot 25 jaar. Het bedrijf lijkt sinds de start in 1892 groter en groter te groeien. De omzet van Abercrombie & Fitch ligt op bijna 4 miljard dollar per jaar. De winst die hiermee gepaard gaat ligt rond de 250 miljoen per jaar. We spreken hier dan ook over een enorm groot bedrijf. Naast de fysieke winkels van Abercrombie & Fitch zijn ook de webwinkels van dit merk steeds meer in trek. Ook vanuit Nederland is er kleding binnen deze webwinkels te bestellen waarop de kleding vaak al binnen korte tijd geleverd wordt.

Abercrombie & Fitch in Amsterdam
Er doen sterke geruchten de ronde dat Abercrombie & Fitch ook naar Amsterdam komt. Sommige denken dat de kledingwinkel zich in een momenteel leegstaand pand aan de Leidsstraat zal vestigen. Tot nu toe is er nog weinig op dit gebied gebeurd en mogelijk heeft de kennelijke stilstand in de uitrol te maken met de slechte resultaten van de laatste tijd in het thuisland.

Toch maakt het beroemde bedrijf nog steeds groei door. Dit is te danken aan de grootse resultaten in Europa. De opening van het nieuwe filiaal in Amsterdam en enkele steden in Duitsland staat vooralsnog gepland voor 2012. Als dit doorgaat raden wij je van DitIsAmerika.nl echt aan om naar de opening te gaan. De opening gaat bij de meeste Abercrombie & Fitch winkels gepaard met een enorme show die het bekijken meer dan waard is.

LEES OOK:  5 roadtrip-video's om bij weg te dromen
10.459 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.