2010 – Las Vegas & San Francisco

Las Vegas en San Francisco
6 mei 2010

Een korte update vanuit San Francisco! Kort, want ik vermaak me hier veel te goed… Na weer een forse busrit via San Fernando, San Jose, nog wat Sans, aanbeland in San Francisco. De (leuke) kermis van Las Vegas achter me gelaten en ik moet zeggen, het is een verademing om weer in een ‘echte stad’ te zijn.

Las Vegas

Nog bedankt voor al jullie reacties en felicitaties trouwens! Het was een bijzondere dag in de Grand Canyon… En wat een geweldig uitzicht, ben van het eerste uitzichtpunt naar het volgende gelopen, uurtje wandelen, en het oversteeg echt mijn verwachtingen.

Las Vegas

Las Vegas is inderdaad een groot circus. En ik verbleef – hoe toepasselijk – in het Circus Circus Hotel. Op de Strip, 35e verdieping en echt voor een schijntje! Wel leuk om het hele gokgebeuren mee te maken, maar ben uiteindelijk ver om de slot machines (met omaatjes in joggingpak) en roulettetafels heengelopen. Niet echt mijn ding. Wel naar een aantal leuke shows geweest. Illusionist Lance Burton, de Sin City Comedy Show en nog wat gratis shows op de Strip. Goed entertainment…

Grand Canyon

In San Francisco gisteren meteen Alcatraz bezocht, met koptelefoon op een uurtje rondgestruind door de cellenblokken… Interessant. Vandaag een flink stuk gelopen naar de Golden Gate Bridge en door het aanliggende park, mooi mooi allemaal. Enne, niet om jullie jaloers te maken, maar dat mooie weertje blijft me maar achtervolgen…

San Francisco

Ik ga er een weekje San Francisco van maken! Ik vermaak me hier namelijk erg goed en ook het hostel is zeer in orde. Maandag vertrek ik voor twee dagen naar Yosemite… Zeer benieuwd. Vervolgens woensdag of donderdag richting LA.

Golden Gate Bridge

Downtown San Francisco

Dat is het wel weer zo’n beetje, nog 25 dagen te gaan dus jullie horen in de tussentijd vast nog wel een keer van mij!

Marco’s reis gaat verder in Yosemite & Los Angeles

(nog geen waarderingen)
Laden...