Taco Bell komt naar Nederland

Taco Bell komt naar Nederland

De Amerikaanse foodketen Taco Bell komt naar Nederland. De koning van de Texaans-Mexicaanse keuken wil in het komende decennium doorgroeien naar vijftig filialen in ons koude kikkerlandje.

Taco Bell maakt net als KFC en Pizza Hut deel uit van het merk Yum! Brands met wereldwijd 6.000 restaurants. De eerste vestiging van Taco Bell moet nog dit jaar in Nederland worden geopend, maar waar is nog niet bekend. De franchisenemer voor Nederland heeft naar eigen zeggen meerdere locaties op het oog.

Volgens de franchisenemer wordt Taco Bell in Nederland een ‘high-end’ restaurant. Hij mikt op jonge consumenten tussen de 16 en 34 jaar ‘of iedereen die zich van die leeftijd voelt’.

Taco Bell is al in Europa actief met enkele tientallen vestigingen in Groot-Brittannië en Spanje. Thuisland Amerika is met ruim 6.100 restaurants van Taco Bell goeddeels verzadigd. Vandaar dat na de crisisperiode de Europese markt lonkt. Ook Dunkin’ Donuts probeert het na een eerdere mislukking weer in de Lage Landen.

Taco Bell Nederland

Bron: retailnieuws.nl

LEES OOK:  Stroopwafel ligt eruit bij United Airlines
693 views
(1 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.