Winactie: Vice

Het waargebeurde verhaal van Dick Cheney (gespeeld door Christian Bale), vicepresident naast George W. Bush, die de rol van Vice voor altijd veranderde.

Vice (van de makers van The Big Short) vertelt het verhaal over hoe een bureaucratische insider uit Washington stilletjes de machtigste man ter wereld werd als vicepresident naast George W. Bush (Sam Rockwell). Hij gaf het land en de wereld opnieuw vorm op een manier die vandaag de dag nog steeds gevoeld wordt.

Christian Bale as Dick Cheney in Adam McKay’s VICE, an Annapurna Pictures release. Credit : Annapurna Pictures 2018 © Annapurna Pictures, LLC. All Rights Reserved.

Vice is gebaseerd op het leven en de politieke carrière van voormalig Amerikaans vicepresident Dick Cheney (78 jaar inmiddels) en is tevens genomineerd voor 8 Oscars waaronder Beste Film en Beste Acteur en heeft 1 Golden Globe gewonnen. Naast Christian Bale (in een rol waarvoor hij 20 kilo moest aankomen!) en Sam Rockwell als George W. vertolken onder meer Amy Adams (als Lynne Cheney) en Steve Carell (als Donald Rumsfeld) een rol.

In de trailer zie je hoe George Bush Dick Cheney over probeert te halen om zijn vice te worden:

Win vrijkaartjes voor VICE

In samenwerking met Entertainment One Benelux geven we 2 sets van 2 vrijkaartjes voor VICE weg. Ook jij maakt eenvoudig kans om te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is een mail te sturen met je adresgegevens (het zijn papieren vrijkaartjes) naar info [at] ditisamerika [punt] nl.

VICE draait vanaf 28 februari in de Nederlandse bioscopen.

LEES OOK:  Fietsen in Amerika: win kaarten voor Bike MOTION Benelux
366 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.