Sears: kilometers maken voor korting

Sears

Het mag zo langzamerhand bekend zijn: veel Amerikanen zijn te dik. De Amerikaanse winkelketen Sears is van plan hier wat aan te doen. Het bekende warenhuis is een actie begonnen om Amerikanen van de bank te krijgen. Wandelen of hardlopen mag allebei, maar de kilometer tellen. Hoe verder de afstand, hoe hoger de korting.

Je moet nog best wel je best doen om een flinke korting bij elkaar lopen of rennen. Helaas is het niet zo dat elke kilometer een dollar of een procent korting is. Dan zou het wel lekker aantikken. In de praktijk moet je er weg echt voor werken. Een voorbeeldje. Wanneer je 32 kilometer loopt, verdien je 5.000 punten die je kunt inwisselen voor een kortingsbon van 5 dollar. Je activiteit wordt geregistreerd met een speciale Sears-app.

Sears meet zich een gezond imago aan

Dat zet niet zo veel zoden aan de dijk. Qua korting dan, want als je deze actie serieus neemt, zul je waarschijnlijk we serieus afvallen. Het heeft er dan ook alle schijn van dat deze Amerikaanse winkelketen zich gewoon wil profileren op het gebied van gezond leven. In samenwerking met een speciaal fitnessprogramma geeft Sears ook tips over een gezonde levensstijl en trainingsschema’s.

Bron: running.be, photo credit: Wikimedia

LEES OOK:  Wat dreef 30 miljoen emigranten naar Amerika?
1.322 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.