National Hiring Day bij McDonald’s

McDonald’s Canada wil op ‘National Hiring Day’ op 10 april meer dan 6.000 jonge mensen aan een baan helpen. Dat doet het Amerikaanse fastfoodbedrijf tijdens de derde nationale banendag. In Canada is de jeugdwerkloosheid gestegen tot bij het dubbele van het gemiddelde van het land.

Tijdens dit massale evenement kunnen geïnteresseerden uit het hele land langskomen bij een Mac bij hen in de buurt. Mensen die niet langs kunnen komen, kunnen ook online hun sollicitatie indienen. Indien mogelijk vinden op 10 april meteen sollicitatiegesprekken plaats.

national hiring day

Sinds de eerste National Hiring Day in 2011 heeft McDonald’s bijna 10.000 mensen in het hele land ingehuurd naar aanleiding van dit eendaagse evenement. Het is de bedoeling om dit jaar 1.000 mensen meer aan een baan te helpen dan vorig jaar.

McDonald’s is een van Canada’s grootste werkgevers onder jongeren. Ongeveer 65 procent van de Mac-crew is tussen de 15 en 24 jaar oud. Tieners maken het grootste deel uit van de McDonald’s-demografie: 42 procent.

Heb je zelf interesse in een baan bij McDonald’s of bij een ander Amerikaans bedrijf? Kijk dan eens op de pagina met Amerikaanse bedrijven in Nederland.

Bron: McDonald’s Canada

LEES OOK:  Amerikaanse hypotheekmarkt
1.181 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.