Win vrijkaarten voor de Vakantiebeurs 2012!

discover america vakantiebeurs

Van 11 t/m 15 januari a.s. is weer de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarsbeurs Utrecht. Liefhebbers van vakanties en reizen (en wie is dat nou niet) kunnen zich hier oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen. Van trips naar de Achterhoek tot uitgebreide rondreizen door het verre China. En natuurlijk is ook (Noord-)Amerika goed vertegenwoordigd op de beurs. DitIsAmerika.nl gaat erheen om verslag te doen, maar ook jij kunt erbij zijn. Gratis, als je één van de vijf sets gratis toegangskaarten wint die wij weg mogen geven. Ga dus gezellig met een vriend of een vriendin, met je man of vrouw, je vader of moeder of met je broer of zus en bespaar tot € 35,00 op je toegangskaartjes!

Wat moet je doen om kaarten te winnen?
‘Vind ons leuk’ op Facebook en geef op onze fanpagina of onder dit bericht aan waarvoor jij inspiratie op wilt doen tijdens de beurs. Onder de meest originele reactie van onze Facebookvrienden, verloten we 5 x 2 toegangsbewijzen. Graag tot ziens op de Vakantiebeurs 2012!

Op de Vakantiebeurs doe je inspiratie op voor een onvergetelijke vakantie en kom je alvast in de ultieme vakantiesfeer. Nieuw dit jaar is Ontmoet NL, dé plek waar je alles te weten komt over Nederland als vakantieland. Ook dit jaar zijn er weer 2 gastlanden: voor Europa is dit het mooie en mediterrane Kroatië, voor de Verre Bestemmingen staat het gastvrije Thailand extra in het zonnetje. De Vakantiebeurs is bovendien een complete dag uit: je vindt er niet alleen je droomvakantie, dankzij verrassende activiteiten, optredens en lekkernijen maak je op een bijzondere manier kennis met uiteenlopende culturen en bestemmingen.

LEES OOK:  Toch geen Lancia's voor Amerika

Discover America
Amerika kan dan ook zeker niet ontbreken op de Vakantiebeurs. Het Discover America Paviljoen biedt het grootste aantal aanbieders van reizen naar Amerika overzichtelijk bij elkaar. Net als voorgaande jaren, zijn ook nu weer een groot aantal vertegenwoordigers van staten en steden aanwezig, aangevuld met diverse gespecialiseerde touroperators die een reis op maat voor je kunnen samenstellen. Wil je per camper, huurauto of cruiseschip Amerika ontdekken? Overnachten in een hotel aan de Strip in Las Vegas, op een echte ranch, in een kant-en-klare tent of in een beach house aan het strand? Het kan allemaal!

Praktische informatie:
Vakantiebeurs 2012 in de Jaarbeurs Utrecht
van woensdag 11 t/m zondag 15 januari 2012
dagelijks open van 10.00 uur- 18.00 uur en vrijdag 13 januari van 10.00 uur – 21.00 uur.
Kaarten aan de kassa kosten € 17,50 p.p., kinderen t/m 16 jaar mogen gratis naar binnen.

Als je vooraf online registreert via www.vakantiebeurs.nl, betaal je minder: € 12,50.

2.020 views
(1 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.