Amerika-enthousiastelingen gezocht!

God bless America

DitIsAmerika.nl bestaat nu bijna 5 jaar. Veel mensen weten de artikelen met info over Amerika te waarderen. Anderen hebben hun reisverhalen ingestuurd om op de website te plaatsen.

Bedankt voor jullie bijdragen en zinnige opmerkingen tot nu toe. Nu ben ik op zoek naar nieuwe, leuke informatie die interessant kan zijn voor andere Amerika-liefhebbers. Heb je dus nog een reisverslag van je Amerika-reis liggen of heb je een anderszins leuke, aantrekkelijke info? Deel je verhalen! Laat hieronder een reactie achter of mail DitIsAmerika.nl.

Daarnaast ben ik op zoek naar mensen met kennis over Amerika (bijvoorbeeld studenten Amerikanistiek, maar ook mensen met uitgebreide reiservaring of kennis die zij anderszins over de US of A hebben opgedaan) die op regelmatige basis willen bloggen of een artikel willen schrijven. Hier staat een vergoeding tegenover. En ook hiervoor geldt: laat het me weten!

LEES OOK:  Holland runs on Dunkin'?
8.122 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.