A&F Düsseldorf is nu open!

A&F Dusseldorf opening

We schreven hier op DitIsAmerika.nl al vaker over het hippe Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch. Tot voor kort moest je om er aan te komen zelf een trip naar de VS maken óf stevig in de buidel tasten en invoerrechten betalen bij je bestelling in de Amerikaanse webshop.

Dat is nu anders. Zeker als je in de grensstreek met Duitsland woont, is een ritje naar Düsseldorf wel te doen. In 1,5 uur rijd je van Arnhem naar hartje Düsseldorf. Daar zit sinds 1 december aan de Königsallee nummer 17 de hipste winkel van de stad: A&F Düsseldorf. Maar liefst 4 verdiepingen Abercrombie-beleving (inclusief Abercrombie Kids) wachten er op je.

40 A&F-modellen, op de voor het kledingmerk typische stijl gekleed met blote bast en lage heupband, begeleidden de opening, waarop duizenden fans waren afgekomen.

Wil je je kledingcollecties dus aanvullen met wat A&F-gear, dan weet je wat je te doen staat. Is Düsseldorf je toch nog te ver rijden? Dan moet je nog even geduld hebben. Voor volgend jaar is de opening van Abercrombie & Fitch Amsterdam gepland.

LEES OOK:  Goederen invoeren? Check de Douane-app
8.188 views
(5 stemmen, gem.: 3,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.