Fietsen in Amerika: win kaarten voor Bike MOTION Benelux

Bike MOTION Benelux Logo

Wanneer we het hebben over reizen door Amerika, hebben we het vaak over reizen per huurauto of camperreizen naar de USA. Ook hoor je vaak van motorreizen door Amerika. Veel minder vaak hoor je van mensen die naar de USA vertrekken om er te gaan fietsen. De vraag wordt zelfs gesteld óf je er wel kunt fietsen. Heeft iemand wel eens een Amerikaan op een fiets gezien? En er zijn daar toch helemaal geen fietspaden?

Zoals met alle vooroordelen valt ook dit wel wat te nuanceren. Nee, fietsen in Amerika is niet extreem gevaarlijk. En nee, als je wilt gaan fietsen dan ben je zeker niet de enige toerist die zich op een fietsvakantie door de USA waagt. Er zijn zelfs heel wat sportieve Amerikanen vinden die je graag een stukje zullen vergezellen.

Fietsen in Amerika is een ervaring apart. Door het land per fiets te verkennen, krijg je er veel meer van mee dan vanuit de auto. De geuren, de details in het landschap, de contacten met andere reizigers en enthousiaste locals. Want de werkelijkheid is dat Amerikanen bijzondere gastvrije en behulpzame mensen zijn die fietsende toeristen graag op weg helpen.

Fietsvakanties naar Amerika zijn dan ook sterk in opmars. Je kunt natuurlijk kortere afstanden per reis afleggen, maar je reis wordt er wel een stuk intenser door. Door de juiste routes uit te kiezen vermijd je juist urenlange, saaie autoritten en haal je veel meer uit je vakantie. Door touroperators (zoals bijvoorbeeld Fiets Amerika of USA Fietstours) worden speciale vakanties naar Amerika georganiseerd, van enkele dagen tot meerdere weken, maar je kunt uiteraard ook helemaal je eigen programma en route uitstippelen. Het is dan wel handig om je van tevoren goed voor te bereiden met kaartmateriaal.

LEES OOK:  Gastbloggers gezocht voor Amerika-site

Bike MOTION Benelux Logo

Bike MOTION Benelux: gratis kaartje bij DitIsAmerika.nl

Op dé beurs voor fietsers Bike MOTION Benelux ontmoet je gelijkgestemden en kun je je voorbereiden op een onvergetelijke fietsvakantie in Amerika. Of  op een willekeurige andere fietsvakantie waar dan ook ter wereld. Ook zie je de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied, zijn er spetterende shows en demonstraties en kies je uit een breed aanbod aan fietskleding en -accessoires. Er zijn ruim 600 merken op de beurs te vinden. De beurs is van 12 tot en met 14 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Aan de kassa kosten kaartjes € 15,50 per stuk. In de online voorverkoop krijg je € 1,50 korting. Maar nog mooier is het natuurlijk als je via ons een gratis kaartje bemachtigd. Van de organisatie mogen we 5 keer 2 uitnodigingen weggeven. Door de uitnodigingskaarten op de website te activeren, krijg je je gratis tickets voor de beurs. Da’s al gauw 31 euro verdiend!

Bike MOTION Benelux

Wat moet je doen voor de gratis kaarten?

Meedoen aan de actie is eenvoudig. Je moet gewoon de Facebook-pagina van DitIsAmerika.nl even ‘liken’ en hieronder of op Facebook een reactie achterlaten. Dan ding je automatisch mee naar één van de 5 sets gratis uitnodigingskaarten met persoonlijke registratiecode.

Bike MOTION Benelux
De beurs wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht.

Openingstijden 
Vrijdag 12 oktober
12.00 – 21.00 uur
Zaterdag 13 oktober
10.00 – 17.00 uur
Zondag 14 oktober
10.00 – 17.00 uur

www.bikemotionbenelux.nl

photo credit

17.252 views
(1 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.