Vernieuwd DitIsAmerika.nl live!

De vernieuwde website van DitIsAmerika.nl is vandaag online gegaan. We hopen dat hij nog beter bezocht gaat worden dan de website in de oude vormgeving. Bedankt allemaal voor alle enthousiaste reacties en spontane bijdragen aan deze Amerika-website.

De website is online, maar er moet nog wel het een en ander aan gebeuren. Er zitten nog een paar schoonheidsfoutjes in, die we de komende weken gaan oplossen.

Let op dat de url’s naar de bestaande content veranderd zijn. Zoek je iets dat je nu niet direct meer terug kunt vinden? Gebruik dan de zoekfunctie in de rechterbovenhoek van het scherm.

Ook gaan we de komende tijd gewoon door met het toevoegen van content en het verder uitbreiden van dit platform tot de beste Nederlandstalige Amerikawebsite. Zo kun je binnen korte tijd ook een Amerikaforum verwachten. Jouw opmerkingen en reacties zijn natuurlijk nog steeds welkom. Houd de nieuwe website in de gaten en volg ons ook op Twitter: www.twitter.com/ditisamerika

LEES OOK:  Holland runs on Dunkin'?
2.492 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.