Win gratis toegangskaarten voor de MOTORbeurs 2012

MOTORbeurs 2012

Tijdens de afgelopen Vakantiebeurs viel het ons al op: motorreizen door de USA zijn BOOMING. Het aantal organisaties dat dergelijke reizen aanbiedt groeit, evenals de belangstelling ervoor. Niet zo vreemd, natuurlijk. Want zeg je Amerika, dan zeg je onbegrensde mogelijkheden en ultieme vrijheid. En waar ervaar je dat beter dan rijdend op de motor, over Route 66. Born to be wild!

Onder de bezoekers van DitIsAmerika.nl zitten dan ook vast motorliefhebbers. Jij ook? Dat treft, want DitIsAmerika.nl mag 5 x 2 toegangsbewijzen voor de MOTORbeurs in Utrecht weggeven. Dit motorspektakel vindt plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari 2012. De MOTORbeurs is dé plek om het nieuwe motorseizoen te kickstarten. Niet alleen voor door de wol geverfde liefhebbers, trouwens. Ook voor mensen die nog nooit met een motor hebben kennisgemaakt, is er een unieke opstapmogelijkheid. Naast veel motoren vind je op de beurs ook tal van essentiële accessoires en ook de laatste trends in kleding ontbreken niet. Je maakt er kennis met rijdersclubs en er staan zoals gezegd veel aanbieders van motortours, onder meer US Bikers, Route66Reizen en USA Motorreizen. De volledige lijst van deelnemende exposanten kun je op de website van de MOTORbeurs bekijken.

Kaarten kosten normaal € 17,50 per stuk. In de online voorverkoop zijn ze ook met korting aan te schaffen (€ 14,50 voor een dagkaart, incl. administratiekosten). Als je ze bij DitIsAmerika.nl wint, bespaar je dus zomaar € 35,-. En daar kun je toch weer een paar biertjes voor halen.

Wat moet je doen om kaarten voor de MOTORbeurs 2012 te winnen?
Heel eenvoudig. ‘Vind ons leuk’ op Facebook en geef daar (of in de comments hieronder) aan waarom jij die kaarten nodig hebt. Je maakt kans op 2 vouchers met een unieke registratiecode. Met deze code kun je je gratis toegangsbewijzen op de website van de beursorganisatie claimen. Vanzelfsprekend kunnen ook de huidige Facebook-vrienden van DitIsAmerika.nl kaarten winnen. Je hoeft dan alleen aan te geven waarom we jou de kaarten moeten sturen.

LEES OOK:  Amerika goedkoopste land voor autohuur

Bekijk onderstaand filmpje of bezoek de website voor een snelle impressie van de MOTORbeurs.

MOTORbeurs Utrecht wordt van donderdag 23 t/m zondag 26 februari 2012 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

MOTORbeurs 2012Openingstijden
Donderdag 23 februari: 10.00 tot 22.00 uur

Vrijdag 24 februari: 10.00 tot 22.00 uur

Zaterdag 25 februari: 10.00 tot 18.00 uur

Zondag 26 februari: 10.00 tot 18.00 uur

2.695 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.