Abercrombie & Fitch in november 2011 in Düsseldorf

Abercrombie & Fitch

Goed nieuws voor Nederlandse A&F-fans. De Amerikaanse retailer Abercrombie & Fitch opent in november 2011 zijn eerste Duitse winkel gaan openen in Düsseldorf. En dat is voor ons – zeker voor de mensen die wat meer in het oosten van het land wonen – maar een klein eindje rijden!

Met de opening van deze Duitse winkel maakt het hippe Amerikaanse kledingmerk een stap in zijn Europese expansiestrategie. Op dit moment zijn er alleen nog winkels in Londen en Milaan. Voor 2011 staan winkelopeningen gepland in Parijs en Kopenhagen. Het bedrijf opende al een distributiecentrum in Roosendaal in Nederland om van daaruit de Europese markt beter te kunnen bedienen. Langzaamaan wordt A&F dus wat meer bereikbaar, maar ook minder exclusief. Ben je speciaal naar Londen geweest voor die nieuwe sweater, loopt ineens iedereen er mee!

Overigens is de opening van een winkel in Duitsland nog niet bevestigd door Abercrombie & Fitch zelf. Volgens de Duitse website TWnetwork.de bevestigen bronnen dat er een huurovereenkomst is getekend voor Königsallee 17 in Düsseldorf, voormalig het pand van de HypoVereinsbank dat nu wordt verbouwd. Dezelfde geruchten gaan dat er een filiaal in Hamburg geopend gaat worden. Nu wij Hollanders nog een eigen Abercrombie & Fitch….

LEES OOK:  De beste muziekfestivals van Noord-Amerika
15.142 views
(10 stemmen, gem.: 3,50 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.