De 5 beste restaurants in Miami

Miami Beach Ocean Drive

Miami is een prachtige stad waar veel te beleven valt, je kunt naar het wereldberoemde strand, gaan shoppen in de vele winkels, of de cultuur van de stad op je gemak verkennen. 

Nuttige informatie over hotels kun je vinden op Miami and Beaches. Echt handig is een 7-dagenreispas te gebruiken binnen de stad, die kost me slechts 30 dollar via de officiële Miami gov-site.

Eenmaal in Miami moet je uiteraard ook eten, en dat is ook zeker een genot. Er zijn honderden restaurants in Miami, dus weten welke goed zijn is soms wat moeilijk. Daarom hier een lijst met de 5 beste restaurants van Miami. Kies er één (of meer) en geniet van een heerlijke maaltijd!

Joe’s Stone crab
Dit is een zeer bekend restaurant in Miami. Het is vooral bekend van zijn kreeft en krab. Deze worden benoemd als de beste van Miami, vaak zelfs als de beste van Florida. Voor mensen die niet zo van schelpdieren houden, hebben zij ook steak, rib en vis op het menu. Het wachten op een tafel kan hier lang duren, omdat zij geen reserveringen aannemen. Dus kom op tijd en geniet van de beste kreeft en krab die je waarschijnlijk ooit zult eten.

Stone Crab Joe's

Tobacco Road
Tobacco Road wordt veelal gezien als Miami’s oudste kroeg.  Het ligt vrijwel onveranderd op dezelfde locatie sinds de jaren 1900. Behalve aan bezoek aan een historisch gebouw, vind je hier heerlijk eten en veel muziek. Vaak treden jazzbands op of zijn er andere vormen van entertainment. Als je een goede combinatie van eten en cultuur mee wilt krijgen, dan is dit een goede keuze.

LEES OOK:  Rondreis Noord-Amerika: 8 plekken die je zeker gezien moet hebben
Tobacco Road

The Palm
The Palm staat bekend als een van de beste steakhouses van Miami. Gezien de hoeveelheid steakhouses in Miami is dit een goed teken. De filet mignon is prachtig mals en sappig, de saus die er het beste bij gaat is bernaisesaus, een saus die zij zelf maken. Het is wel een prijzig restaurant, dus daar moet je op voorbereid zijn, maar als je een perfecte steak wilt hebben en best bereid bent om ervoor te betalen, dan is er geen betere plek in Miami hiervoor.

Tropical Chinese
Tropical Chinese is, zoals je van de naam kunt verwachten, een Chinees restaurant. Hier serveren ze authentieke Hong Kong-dim sum. De meeste Nederlanders zullen nog nooit écht Chinees hebben gegeten, omdat de meeste Chinese restaurants in Nederland Chinees-Indonesisch-Japans zijn (nasi en saté zijn dus niet Chinees). Maar Tropical Chinese is er ook voor iedereen die een keer zin heeft in iets anders dan hamburgers en steaks: heerlijk verse dim sum en een volle wijnkaart.

Café Prima Pasta
De naam zegt dat zij prima pasta aanbieden, maar het is eerder héérlijke pasta. Café Prima Pasta heeft een grote naam, en het café strijdt ook om die zo te houden. Het Italiaanse eten staat bekend als het beste van Miami, en dit maken zij ook zeker waar. Probeer de vers gemaakte pasta’s en je zult nooit meer een macaroni met ketchup thuis kunnen serveren. Als je de lekkerste lasagne die er is wilt proeven, dan moet je hier zeker langs gaan.

Ben jij in Miami geweest en heb je zelf nog tips voor goede restaurants? Laat het dan gerust weten!

LEES OOK:  Wil jij nog emigreren naar Amerika?

Photo Credit 1
Photo Credit 2

3.412 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.