5 roadtrip-video’s om bij weg te dromen

5 roadtrip-video's om bij weg te dromen

Hoe zit het met jou? Droom jij ook van die ene roadtrip door Amerika die je ooit nog gaat maken? Of is het al wat concreter en staat er al een rondreis door Amerika gepland? Of het nu vakantievoorpret is, of om alleen even weg te zwijmelen, met deze vijf sfeervolle rondreisverslagen op video van Nederlanders kom je zeker in de stemming!

1. Rondreis West-Amerika van Stijn en Iris

Stijn en Iris maakten in oktober 2015 een vierweekse roadtrip door West-Amerika in een fantastische huurauto. Hierbij deden ze vier staten, vijf grote steden en achttien verschillende hotels aan. In totaal zaten ze zo’n honderd uur in de auto en hebben ze vijftien keer moeten tanken. Meer dan 4.100 mijlen werden er afgelegd en het leverde een onvergetelijke reis op, wat goed naar voren komt in hun videoverslag.

2. Roadtrip van Rob

Rob maakte in de zomer van 2015 met zijn partner een roadtrip van meer dan drie weken door West-Amerika. Onder andere Los Angeles, Joshua Tree National Park, Phoenix, Sedona, Moab, Durango, Custer, Buffalo, Cody, Jackson en Salt Lake City stonden op het programma. Rob maakte een bijna een uur durend sfeerverslag, zodat wij er ook een beetje van mee kunnen genieten.

3. Nog een trip door West-Amerika

Robert maakte een video van een reis door het westen van de Verenigde Staten. Met een groep van negen mensen bracht hij een bezoek aan onder andere Los Angeles, Palm Springs, Kingman, Bryce Canyon, Springdale, Las Vegas, Three Rivers, San Francisco, Santa Barbara. In 24 dagen werden vier staten bezocht, drie grote steden en acht nationale parken. In totaal werd 5237 kilometer gereden en in zestien hotels geslapen. De sfeervolle ‘aftermovie’ bekijk je hier:

LEES OOK:  'Bij de Heart Attack Grill kun je jezelf zijn'

4. Miami, Orlando en New York

Door al dat West-Amerika-geweld zou je bijna vergeten dat de Oostkust minstens net zo interessant is. Joris plaatste een kort verslag van zijn Amerikatrip naar Miami, Orlando en New York. Wat minder ‘road’ maar wel supersfeervol!

5. Roadtrip Oostkust Amerika

Heb je nog een paar minuutjes tijd? Travelblogger TravelbySan maakte een naar eigen zeggen fantastische roadtrip langs de oostkust van Amerika. Ze schoot meer dan 100GB aan videos en daarvan kunnen wij nu meegenieten. Van New York tot de Florida Keys in vier weken tijd… Een snel gemonteerde video van vijf minuten om nog eventje de zinnen te verzetten.

Ga jij ook (ooit) op roadtrip naar West-Amerika, de Oostkust of helemaal cross-country? Laat het weten in een reactie! Reisverslagen in woord of beeld zijn ook altijd welkom.

570 views
(2 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.