Gezocht: Amerikaanse singles met Nederlandse wortels

Van productiemaatschappij Blue Circle ontvingen we een e-mail over een nieuw tv-programma dat Origins of Love gaat heten. Voor dat programma is het bedrijf of zoek naar Amerikaanse alleenstaanden met Nederlands bloed: Nederlandse grootouders, Nederlandse familieleden, een (beetje) een Nederlandse opvoeding…

Deze Amerikaanse singles willen ze koppelen aan eveneens alleenstaande Nederlandse mannen en vrouwen. Om daar natuurlijk een amusant programma van te maken dat ongetwijfeld ingaat op cultuurverschillen tussen Nederland en Amerika. Charlotte Dorré van de casting: ‘Het valt niet mee om deze kandidaten te vinden.’ Charlotte hoopt dat een online oproep tot het gewenste resultaat leidt.

origins of love

Als je interesse hebt kun je een e-mail met een foto en je motivatie om aan het programma mee te doen sturen aan de productiemaatschappij: casting@bluecircle.nl. Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

– je bent tussen de 21 en de 45 jaar oud
– je hebt Nederlandse wortels
– je hebt uiteraard geen partner
– je woont in Amerika

Foto: Patrica van Casteren (Flickr)

LEES OOK:  Taco Bell komt naar Nederland
866 views
(1 stemmen, gem.: 2,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.