Behind The Scenes: Hot Shots Calendar 2017

Behind The Scenes: Hot Shots Calendar 2017

De Hot Shots Kalender is een enorme hit in Amerika en Canada (en ook in het Verenigd Koninkrijk). Binnenkort komt de nieuwe uit, voor 2017. Het tiende jaar van dit iconische staaltje ‘babes met ballen’.

De Hot Shots Calender ondersteunt het dagelijks werk van de Amerikaanse militaire troepen. Ze werken hard en leggen veel moed aan de dag om het Land van de Vrijheid vrij te houden.

Spectaculaire babes en outfits

Voor deze editie, die ‘Operatie Desert Fox’ genoemd is, heeft ontwerper Caleb Crye weer een aantal spectaculaire babes en dito outfits voor de camera weten te krijgen.

De opnames zijn gemaakt in Arizona en de modellen zijn de oudgedienden Holly Peers, Rosie Jones, Kelly Hall en Emma Glover. Maar er zijn ook nieuwe gezichten. Zoals ex-marinier Shannon Ihrkel, de getatoeëerde Kayla Cadorna (uit het Verenigd Koninkrijk), Metal Mulisha Maiden Stephanie Pietz en Laura Crane (ook uit het Verenigd Koninkrijk).

Mooi materiaal voordat we de koude dagen in gaan!

Over veertien dagen is het eindresultaat te bestellen.

LEES OOK:  Holland runs on Dunkin'?
401 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.