The American Dream voor dansteam So What

De dochter van Natascha Ottjes uit Delfzijl danst in demoteam So What, het jongste team van dansschool The Legacy. Niet onverdienstelijk, want de meiden (en één jongen!) zijn onlangs achtereenvolgens Noord-Nederlands, Nederlands én Europees kampioen geworden binnen hun leeftijdsklasse (10 tot 13 jaar). Nu gloort het wereldkampioenschap in Orlando, Florida, dat in april 2014 zal plaatsvinden. Voor de meiden (en de jongen) zou dit een American Dream zijn die uitkomt, vandaar de onderstaande oproep.

De 13 enthousiaste dansers (12 meiden en 1 jongen) dansten zich in 4 jaar naar de Europese top. Tijdens vele internationale wedstrijden vallen zij nooit buiten de prijzen. Ze noemen zichzelf energiek, supergemotiveerd en ze staan naar eigen zeggen altijd te stuiteren als ze weer mogen dansen.

Inmiddels worden ze regelmatig gevraagd voor optredens op braderieën, bij openingen van bedrijven, tijdens wedstrijden van de Gasterra Flames in Groningen en andere evenementen. Afgelopen jaar hebben ze zich geplaatst voor de wereldkampioenschappen streetdance/hiphop in Orlando, Florida in de Verenigde Staten. Daar willen ze natuurlijk ook echt graag naartoe. Daarom zijn er allerlei sponsoractiviteiten georganiseerd om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen om deze reis te kunnen maken.

so-what-amerika

De kosten voor het realiseren van deze ‘American Dream’ bedragen ongeveer 15.000 euro. Een heel bedrag, dat bestaat uit wedstrijdkosten, kledingkosten, reiskosten, en verblijfskosten voor het hele team en begeleiders. So What hoopt het bedrag via sponsoring en crowdfunding bijeen te krijgen. Daarbij laten ze weten dat er bij donaties van boven de 250 euro diverse tegenprestaties mogelijk zijn.

Je kunt dan denken aan jouw bedrijfsnaam op de webpagina, een T-shirt met daarop jouw bedrijfsnaam of eventueel een optreden bij een evenement. Maar, zo laat So What weten, ook kleine donaties zijn van harte welkom.

LEES OOK:  Wil jij nog emigreren naar Amerika?


So What presenteert zich

Op crowfundingnetwerk 4just1.com is een pagina voor So What ingericht. Daar vind je ook alle verdere info. Het team heeft ook een eigen Facebook-pagina.

2.175 views
(3 stemmen, gem.: 5,00 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.