Reizen naar the U S of A

Heb je al weleens Verenigde Staten bezocht? Wist je dat dit tegenwoordig heel voordelig kan? Als je bijtijds alle zaken voor je reis naar de Verenigde Staten regelt, kun je zowel een goedkope vlucht op de kop tikken alsmede een hotel regelen tegen een fijne prijs. Veel mensen denken dat een reis naar de Verenigde Staten erg duur is, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Je moet alleen even weten waar je op moet letten.

Boek je bijvoorbeeld je vliegtickets tijdens de KLM Wereld Deal Weken, dan kun je vaak tegen een scherp tarief naar bijvoorbeeld New York of Miami vliegen.

New York

Zoals je ongetwijfeld weet van tv en films, is New York een immense wereldstad. Voor jou als toerist is er dan ook genoeg te doen. Het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Times Square… Dit zijn eigenlijk allemaal de standaard toeristische bezienswaardigheden. Deze bezienswaardigheden zijn zeker het bezoeken waard, maar New York heeft je zo veel meer te bieden. Koop een Lonely Planet-reisgids, wijk af van de gebaande paden en kom erachter wat voor mooie en leuke dingen je nog meer kunt bezichtigen en doen in New York.

Heb u nog geen goedkope tickets New York op de kop getikt? Dan kun je deze eenvoudig boeken op een website als SchipholTickets.nl.

Miami

Is New York te druk en te massal voor je? Wil je eigenlijk liever genieten op het strand en meer genieten van de natuur? Boek dan gewoon voordelig tickets Miami. Dan kun je lekker zonnen op Miami Beach of bijvoorbeeld met een moerasboot een tour door de Everglades maken. Of huur een auto en rijd over de beroemde Overseas Highway naar Key West. Je moet eigenlijk wel minimaal 2 weken in Miami verblijven om de stad en haar omgeving rustig te kunnen bezichtigen.

LEES OOK:  Nevada: bruisende steden en indrukwekkend natuurschoon

Heb u nog geen keuze kunnen maken tussen New York of Miami? Geen punt. Amerika heeft nog veel meer te bieden. Kijk rustig verder op deze site welke bestemming in de Verenigde Staten wel perfect op jouw wensen aansluit.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met SchipholTickets.nl

1.371 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.