Op vakantie in Amerika

Zalando

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, is ook een prima plek voor een rondreis. Van oost naar west en van zuid naar noord varieert het landschap enorm. Je vindt er meren, bergen, woestijnen, lange stranden en hoge kliffen. En dan zijn de moerassen en tropische eilanden nog niet genoemd. Behalve de dynamiek van het landschap is Amerika in het bezit van bekende bezienswaardigheden en hippe steden. In dit land is er dus echt genoeg te ontdekken.Amerika voor natuurliefhebbers 

De Verenigde Staten herbergen niet alleen grote dromen voor ondernemers die het willen gaan maken, ze hebben ook een serie prachtige nationale parken. Deze vind je tijdens een rondreis onder andere bij imposante natuurfenomenen, zoals de Rocky Mountains.

Amerika voor cultuurliefhebbers
De geschiedenis van Amerika gaat eeuwen terug. Je kunt er dan ook veel sporen terugvinden van de talrijke indianenstammen die er ooit gewoond hebben. Bovendien zijn er gebieden waar nog steeds indianen leven en die je ook kunt bezoeken. Verder zijn er in de Verenigde Staten een aantal beroemde monumenten die je gezien moet hebben als je in dit land bent, zoals het Vrijheidsbeeld.Bezoek New York
Een stad die nooit slaapt… Dat wil je natuurlijk meemaken als je bezig bent met je rondreis door Amerika. Maar misschien is de Amerikaanse hoofdstad wel de moeite waard om apart te bezoeken. Of nog beter, vier een sfeervolle Kerstmis in New York. Je vindt niet alleen de kerstverlichting terug in de winkeletalages en straten, maar ook zijn er in de stad verschillende kerstmarkten.

LEES OOK:  Do's en don'ts van een roadtrip door Amerika

New York nodigt zeker rond kerst uit om te gaan shoppen. Dit is het moment om op zoek te gaan naar Amerikaanse kleding. Inmiddels kun je natuurlijk ook al klassieke Amerikaanse kleding, zoals die van King Louie, in Nederland online bestellen. Dit merk, dat bekend staat om z’n jurken, zal je al thuis in de vakantiestemming brengen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Zalando

1.756 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.