Een eigen vakantiehuis in Californië, USA

Zuma Beach California

Iedereen heeft er wel eens over nagedacht, een road-trip of vakantie in Californië in the US of A. Het land van de onbegrensde dromen, waar alles nog mogelijk is en daarnaast met een bijna onovertroffen natuur. Waar anders dan in Californië zit je zo goed in de Verenigde Staten? Nou dat klopt, bijna nergens! Een perfecte combinatie van prachtige steden en prachtige natuur. Er is zoveel te doen, dat je wel keuzes moet maken! Wat je kunt doen is van tevoren jouw vakantiehuizen in Californië boeken en daar je reis omheen plannen, of ze ter plekke boeken.

Golden Gate Bridge

Steden
Enkele van de bekendste steden waar je wel geweest moet zijn, zijn uiteraard San Francisco en Los Angeles. Wat dacht je van de Golden Gate bridge, Alcatraz en het bekende Chinatown in San Francisco? Uiteraard mag Hollywood niet aan het lijstje ontbreken net als de stranden van Malibu en Venice. Uiteraard smaken verschillen en niet iedereen is gek op deze steden. Een aantal plekken waar de meeste mensen het wel roerend over eens zijn zijn bijvoorbeeld het Yosemite National Park.

Yosemite National Park
Dit park staat onder andere bekend door zijn prachtige watervallen, grote granieten rotsen en gigantische bomen. Het landschap hier ziet er in ieder seizoen totaal verschillend uit, en in alle seizoenen is het absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit prachtige park. Een ander park, Death Valley, ziet er totaal anders uit en laat je de andere kant van Californië zien.

Yosemite National Park

Death Valley
Death Valley is het droogste en heetste park van heel Amerika. Gezien de geografische ligging valt hier het hele jaar door nauwelijks neerslag met alle gevolgen van dien. Enkele highlights zijn bijvoorbeeld Dante’s Peak, Furnace Creek en Badwater.

LEES OOK:  Draag je steentje bij: vrijwilligerswerk in de USA

Daarnaast zijn er nog tal van andere fantastische mogelijkheden in Californië, zoals uiteraard surfen. Dit is natuurlijk dé watersport van deze regio en dat mag natuurlijk niet ontbreken aan je road trip. Ga nu snel kijken naar vakantiehuizen in deze regio en plan je trip!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met HomeAway.nl

2.148 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.