Combineer de USA met meer unieke bestemmingen


Een vakantie naar de Verenigde Staten is natuurlijk al een belevenis op zich. Maar als je er al vaker bent geweest begint je hart soms toch pas harder te kloppen als er meer nieuwe bestemmingen in een reis zitten verwerkt. Om deze reizigers te inspireren hebben wij vandaag een overzichtje gemaakt van bestemmingen die je goed kunt combineren met je vakantie naar Amerika. 

Wist je bijvoorbeeld dat je vanuit de USA voordelig naar Mexico kunt vliegen? Met name Cancun is een populaire kustbestemming bij Amerikanen. Maar ook Canada is goed te combineren met de VS.

USA en de zomerse Bahama’s

Denk je aan Amerika, dan denk je al snel aan grote steden of bijzondere natuurparken. Maar je kunt een reis naar de VS ook goed combineren met het Caribisch gebied en de Bahama’s. Vlieg bijvoorbeeld naar New York en maak daar een stedentrip. Vlieg daarna door naar het zuiden van Amerika en bezoek de Everglades en het zomerse Miami en vlieg vanuit deze laatste bestemming door naar de zandstranden van de Bahama’s. Zo heb je niet alleen een grote stad in je reis verwerkt, maar ook een bijzonder natuurgebied én ultieme relaxplekken aan het strand.

Met een sombrero op je hoofd vanuit Mexico naar Amerika

Veel Amerikaanse jongeren vieren ‘Spring Break’ in Cancun, een strandplaats in het oosten van Mexico. Maar ook bij wat oudere Amerikanen is dit een favoriete strandbestemming. Door de populariteit van de bestemming is vliegen vanuit Amerika naar Mexico redelijk goedkoop geworden en voor ons Europeanen is Mexico daardoor weer een prima bestemming om te combineren met een reis naar de USA. Bezoek bijvoorbeeld eerst Philadelphia in Amerika of maak een roadtrip aan de westkust van Amerika en rijd langs San Francisco, Los Angeles en de vele nationale parken die je daar vindt. Maar eindig je reis of begin deze juist in Mexico. Hotels en resorts zijn overigens ook redelijk betaalbaar in Mexico, helemaal als je gebruik maakt van Iberostar en hun promotionele codes. Hierdoor kun je ook nog eens wat voordeliger aan het strand luieren en natuurlijk genieten van de vele tortillas en guacemole die je er kunt eten.

LEES OOK:  Met een camper Californië verkennen

combireizen

De Verenigde Staten en het robuuste Canada

Deze combinatie is iets meer voor de hand liggend dan andere. Canada en Amerika worden namelijk meer dan eens in één reis bezocht door reizigers. Vlieg bijvoorbeeld naar New York en huur vanaf daar een auto. Rijd dan eerst naar het zuiden en bezoek Washington en de bijzondere natuur bij Lancaster. Trek vervolgens door naar het noorden en de grootse Niagara Falls. Je volgende stop kan dan Toronto zijn: de grootste stad van Canada. Reis vervolgens door naar Montreal en eindig je reis uiteindelijk weer in Amerika. Waar je bijvoorbeeld nog naar Hanover en Boston kunt. Vanuit daar kun je dan weer naar huis vliegen of je reist weer helemaal door naar New York om je auto terug te brengen en vanaf daar terug te gaan naar Schiphol.

Combineer ijzig IJsland met de Big Apple in the VS

Een andere leuke combinatie is een reis naar IJsland gecombineerd met een reis naar de Verenigde Staten. Je vliegt er immers vrijwel langs, dus waarom zou je er niet even stoppen vanuit Nederland? Een vliegticket naar Reykjavik kun je dankzij de kortingscodes van Vueling al redelijk goedkoop kopen en vanaf daar kun je vervolgens een tweede ticket boeken naar de Verenigde Staten. Denk bijvoorbeeld aan een ticket naar New York. Zo heb je twee unieke stedentrips eigenlijk in een reis samengebracht!

Ga jij een unieke combireis maken?

Wat is jouw mening van deze unieke combireizen? Reis jij liever alleen naar Amerika of lijkt zo’n bijzondere combinatie je juist erg gaaf? Welke combinatie is jouw favoriet en welke lijkt je het minst leuk?

LEES OOK:  Enemies of the State

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Solden

3.109 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.