Binnenkort naar Amerika? Bespaar kosten!

Reis je binnenkort naar Amerika? Je kunt veel geld besparen! Ten eerste is de euro-dollarkeurs nu weer een stuk gunstiger dan een paar maanden geleden. Ook kun je door het vergelijken van de prijzen van vliegtickets al voor vertrek de kosten drukken. Ook jij kiest toch graag liever voor goedkope vliegtickets in plaats van dure? Het gaat meestal om dezelfde stoelen voor dezelfde vlucht, maar door er even wat moeite in te steken kun je maar zo enige tientallen tot honderden euro’s voordeliger uit zijn.

Prepaid gsm
Bellen vanuit Amerika naar Nederland is duur. Wil je niet schrikken van de telefoonrekening bij terugkeer in Nederland, dan is het misschien handig om een prepaid toestel aan te schaffen. Let wel op: dualband-toestellen werken niet op het Amerikaanse gsm-netwerk. Je hebt dus een triband-toestel nodig. Veel moderne mobiele telefoons zijn triband. Misschien heb je al wel een triband-toestel. Je kunt dan overwegen om een prepaid simkaart aan te schaffen. Zo houd je de kosten voor het bellen vanuit Amerika in de hand. Heb je geen geschikt toestel, dan doe je er goed aan om de prepaid aanbiedingen met een toestel met elkaar te vergelijken.

Met bovenstaande tips kun je flink besparen om de kosten voor je volgende vakantie naar Amerika!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Vliegtickets Vergelijken

LEES OOK:  Foto's Extraterrestrial Highway
4.916 views
(4 stemmen, gem.: 4,50 van de 5)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.