5 bijzondere trouwplekken in Amerika

5 bijzondere trouwplekken in Amerika5 bijzondere trouwplekken in Amerika (foto: Wikimedia)

Trouwen in Amerika? Je bent zeker niet de enige die het overweegt. En als je het een beetje voorbereid, ben je meteen ook voor de wet in Nederland getrouwd. Hier zijn een paar bijzondere trouwplekken in Amerika om je te inspireren.

Inhoudsopgave

Las Vegas – Graceland Wedding Chapel

De Graceland Wedding Chapel is een van de beroemdste trouwplekken in Amerika. In de trouwhoofdstad van de wereld: het nooit slapende Las Vegas. Deze kapel is onlosmakelijk verbonden aan een bruiloft in Las Vegas, al meer dan 70 jaar lang. Vele beroemdheden gingen je voor.

Trouwen in Central Park, New York

Tijdens je citytrip naar New York meteen maar even trouwen? Het kan in het romantische Central Park, waar jaarlijks meer dan 35 miljoen toeristen komen.

Trouwen op Hawaï

Wat dacht je van een tropische bruiloft op Hawaï? Zo kun je op het eiland Oahu if op het eiland Maui terecht. Oahu ken je van Pearl Harbour en Honolulu met Waikiki Beach. Je hebt hier de mooiste zonsondergangen ter wereld. Op Maui vind je de Haleakala Crater, de grootste vulkaan ter wereld. Je kunt hier geweldige wandelingen of fietstochten maken. Je trouwgasten moeten wel even in de buidel tasten, maar ze zullen zich hier in de dagen rond jouw bruiloft goed vermaken.

Nashville

Nashville, Tennessee. Een prachtige plek om elkaar eeuwige trouw te beloven, als je houdt van blues of countrymuziek. De achtergrond bestaat uit historische boerderijen en plantagehuizen. Je kunt  ook trouwen in een hotel, vuurtoren of in een van de schitterende tuinen. Na de mooiste dag van je leven knoop je er een reis langs Memphis, Clarksdale en New Orleans aan vast. Om nooit meer te vergeten!

LEES OOK:  De mooiste natuurfenomenen van de VS

Trouwen in Florida

Trouwen in een tropisch kapelletje of in zo’n pastelkleurig strandhuisje? In Fort Meyers kun je de perfecte beach wedding organiseren. Ja, trouwen in Florida heeft iets heel speciaals. Na de trouwerij maak je natuurlijk een heerlijke cruise vanuit Florida.

San Francisco

San Francisco is misschien wel de meest Europese plek van de VS. Niet voor niets wordt het wel het Parijs van de States genoemd. Geniet van een decor met de Golden Gate bridge, de beroemde steile heuvels en de oude kabeltrams in de stad.

Trouwpak (bron: Suits at Sea)

Trouwen in stijl

Natuurlijk trouw je helemaal in stijl. Als man is het steeds belangrijker geworden om niet met een standaardpak voor de dag te komen. Wil je echt iets bijzonders? Oriënteer je dan vooraf op een trouwpak bij Suitsatsea waarmee je de show steelt in Amerika.

701 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.