Gastbloggers gezocht voor Amerika-site

Gastbloggers voor Amerika-site gezocht

Voor deze Amerika-site ben ik op zoek naar taalvaardige studenten (niveau hbo+) of andere enthousiastelingen die zowel op incidentele als op regelmatige basis een blogartikel willen schrijven. Deze website is begonnen als hobbysite, bestaat nu ruim 6 jaar en ik wil hem graag uitbreiden met regelmatig vers nieuws en leuke blogs. Soms serieus, soms grappig, altijd met een link naar Amerika.

Misschien heb je een jaar in Amerika gestudeerd of een tijdje in Amerika gewoond waarover je kunt schrijven. Misschien hou je gewoon van de Amerikaanse lifestyle en vind je het leuk om hier verschillende stukjes over te schrijven. Ik vind het wel belangrijk dat je zelf in Amerika bent geweest en een niet te eenzijdig beeld van de Amerikaanse cultuur hebt.

Als je vaker voor DitIsAmerika.nl wilt schrijven, zal jouw bijdrage bestaan uit eigen artikelen die je vanuit jouw kennis van Amerika (hetzij door studie (bijv. Amerikanistiek), hetzij door jouw reizen of interesse) schrijft. Het gaat natuurlijk om originele stukken, die niet eerder op internet zijn gepubliceerd. Het kan ook gaan om nieuws, dat voor de website met een eigen inslag wordt geschreven. Sommige onderwerpen worden aangereikt, andere mag je helemaal zelf verzinnen.

Van tijd tot tijd worden ook boeken of films over Amerika besproken op de website. Het is dan de bedoeling dat je het boek leest of de film bekijkt en er een recensie over schrijft. Bij interesse kun je eventueel ook beurzen of evenementen met een relatie tot de website bezoeken, waarna je een verslag schrijft voor de website. Op de website staat trouwens ook veel achtergrondinformatie over Amerika. Als je zelf dergelijke informatie hebt die een vaste plek op de website zou moeten krijgen, kom ik ook graag met je in contact.

LEES OOK:  Amerika-enthousiastelingen gezocht!

Voor jouw bijdragen kun je rekenen op een vergoeding. In verband met de facturering is het handig als je als bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, maar dat is geen must. Voordat we tot een samenwerking overgaan, zou ik graag eerst een proefartikel van jouw hand ontvangen. Neem contact op voor verdere informatie.

5.796 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.