Op avontuur in Amerika

Amerika, het land dromen en verschillende klimaten. Het land van Route 66 en de Rocky Mountains. Voor iedereen is in dit land genoeg te doen, genoeg te beleven en te ervaren. Op avontuur naar Amerika zal de vakantie van je leven zijn!Avontuurvakantie
Amerika leent zich door de diversiteit in klimaten ook geschikt voor avontuurlijke vakanties. Elk gebied heeft zijn eigen kenmerken wat een wildwater-avontuur steeds een andere dimensie kan geven. Gebieden 

Er zijn verschillende mogelijkheden tot raften in de Grand Canyon, namelijk commerciële trips en niet-commerciële trips. Het verschil hiertussen is dat je bij een niet-commerciële trip alles zelf moet regelen en van te voren een vergunning moet aanvragen om te gaan raften. Bij een commerciële trip is dit inbegrepen. Rafttrips zijn al te doen van 1 tot 25 dagen! 
Wil je echt de uitdaging aan, dan kan je gaan raften in Alaska. Dit geeft je de mogelijkheid om ijsbergen, gletsjers en wilde dieren te fotograferen. Voor de liefhebber van een koud klimaat en ijslandschappen is dit een uitkomst! 
Heb je het liever wat warmer, dan leent de Kern River in Californië zich ook uitstekend voor een rafttrip.

Camping en Outdoor AmerikaVoorbereiding 

Amerika kent verschillende mogelijkheden tot wildwatervaren, het is maar net in welk klimaat je dat het liefste doet. Welk klimaat je ook kiest, de voorbereiding van zo’n trip is van cruciaal belang! Planning

Zoals je eerder al kon lezen, is het in sommige gebieden verplicht een vergunning te hebben voor wildwatervaren, mocht je alles zelf in de hand willen houden. Lees je goed in in de regels die gelden voor de staat die jij wilt bezoeken. Een vergunning dien je ruim van te voren aan te vragen, dus begin ook op tijd met het plannen van je reis.

LEES OOK:  'Bij de Heart Attack Grill kun je jezelf zijn'

Materiaal
Je kan ervoor kiezen je materiaal te huren, maar het is veel fijner om dit zelf in bezit te hebben. Outdoorartikelen van Campz.nl staan garant voor professionele kwaliteit zonder meteen de hoofdprijs te hoeven betalen. Je kan hier terecht voor alles wat je voor een avontuurlijke vakantie nodig hebt.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Campz

2.031 views
(nog geen waarderingen)
Laden...


Over de auteur

Dit Is Amerika
Alles over Amerika vind je op DitIsAmerika.nl. Wil je samenwerken met of adverteren op DitIsAmerika? Neem contact op met DitIsAmerika.nl voor de mogelijkheden.